top of page
20210817_181050.jpg

In 2011 studeerde ik aan de KULeuven af als master in de orthopedagogiek. Een jaar nadien startte ik met de vierjarige opleiding Relatie- en gezinstherapie aan het I.P.R.R. waar ik mij bijschoolde tot systeemtherapeut. Tot slot ben ik EDMR Belgium practioner (i.o.)

Doorheen de jaren deed ik enerzijds ervaring op als orthopedagoge in verschillende voorzieningen en met diverse problematieken. Toch blijft mijn hart liggen bij de doelgroepen met een autismespectrumstoornis (ASS) en/of gedrags- en emotionele problemen. Deze kennis en ervaringen gaf ik sinds 2017 door binnen CVO Groeipunt te Gent als docent en supervisor binnen de opleidingen Jeugd- en Gehandicaptenzorg en Ervaringsdeskundige in de Armoede en Sociale uitsluiting. 

Anderzijds kon ik sinds 2012 ook ervaring opdoen als systeemtherapeut op zelfstandige basis in groepspraktijk dromenoverhoop te Tielt. Hier werkte ik zowel met kinderen, jongeren als volwassenen. Omdat we met het gezin verhuisden naar Nazareth, bouwde ik met pijn in het hart de praktijk in Tielt af en startte ik in met mijn privé-praktijk in Nazareth. Sinds 2023 ligt mijn volledige focus op mijn prakijk.

 

bottom of page